Donderdag, 19 augustus 2010

Gisterenmiddag is het ook bij ons opgeklaard en is de zon er door gekomen en direkt klommen de temperaturen terug richting 20° C. De zomer is nog niet afgelopen! Prima, want vanavond gaan we naar een openair voorstelling van de komische opera Carmen in Luik, en dan heb je natuurlijk liever geen regen.

Vanwege ons vakantie appartementje kijken we met veel interesse naar de nieuwe serie op VTM waar elke week 4 B&B vergeleken worden door de eigenaars van net diezelfde B&B’s. Maar omdat er rond die tijd ook nog andere populaire series zoals Castle uitgezonden worden op andere zenders, hebben we dus vooral dinsdags het probleem dat we niet twee dingen tegelijk kunnen kijken.

Videorecorder is immers ouderwets (en een funktionerende videorecorder hebben we al lang niet meer in huis). Maar nu met de iPad laten we één van onze computers (een iMac die met EyeTV uitgerust is), de bewuste zending digitaal opnemen, en dan kunnen we later via de iPad die zending draadloos van de computer naar de iPad doorsturen en deze zo toch in de huiskamer bekijken…

het weerbericht voor vandaag:

Vandaag krijgen we afwisselend zon en wolken. Het blijft op de meeste plaatsen droog, maar toch zijn enkele buien mogelijk, vooral in de kuststreek en het noordwesten van het land. De maxima schommelen tussen 18 en 22 graden. De wind waait matig uit zuidwest.
Vanavond wordt het overal droog met brede opklaringen.
In het tweede deel van de nacht neemt aan zee en in het westen de bewolking toe met mogelijk een druppel regen. De minima schommelen tussen 8 en 15 graden. De wind waait zwak tot matig uit zuidelijke sector.

Geplaatst in iPad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.