Zondag, 22 augustus 2010

Mijn opzet gisteren is goed gelukt… ik heb lekker languit liggen luieren, en dus een beetje meer kleur gekregen.

Het is inderdaad nog volop zomer (sorry voor het woordje nazomer gisteren, maar ja, we hebben toch al vaak herfstweer gehad in augustus) , de temperaturen gingen bij ons gisteren tot 27° C, en enkele stapelwolken die ’s middags even opdoken waren ook weer heel snel weg.

Ondertussen start de dag bij ons nog zonnig, maar de waarschuwingen uit diverse weerbronnen laten vermoeden dat er plaatselijk vanmiddag/vanavond zware onweders zullen ontstaan met mogelijk wind- en hagelschade!

Dus geniet van de zon zolang het kan en als het gaat dichttrekken, alles binnenhalen wat kapot kan hagelen of weg kan vliegen!

Het weerbericht voor vandaag:

Vandaag zijn er eerst nog opklaringen, maar het wordt wisselvallig met reeds voor de middag vooral over het de kust buien en kans op onweer. Later kunnen overal in het land onweersbuien ontstaan.
De maxima schommelen tussen 20 of 21 graden aan zee en 26 graden elders.
Vanavond en vannacht wordt het in het westen tijdelijk droger terwijl er elders nog steeds kans is op onweer. Later op de nacht begint het in het noordwesten opnieuw te regenen. De minima liggen tussen 15 en 18 graden. De wind wordt matig uit zuidoostelijke en later uit zuidelijke richtingen.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.