FEDEX, update uw GPS software!!!

We zitten hier in Wirtzfeld sinds 22 november 2008 met nieuwe straatnamen, maar nog altijd vinden de chauffeurs van FEDEX ons adres niet.

Zo ook gisteren.
Een dringend pakket met papieren zou gisteren bij ons afgeleverd moeten worden voor onze Australische gasten die deze week bij ons in de Wirtzfeld Valley vakantie woning zullen verblijven om de F1 races in Francorchamps dit weekend bij te wonen.

Adres gevonden door Fedex? mooi niet dus!
Gisterenmiddag zag ik de auto van FEDEX nota bene op 60 meter afstand van ons huisadres, ter hoogte van de huizen Zur Holzwarche 26+28 die schuin tegenover ons huis liggen…

Even kijken naar het straatnaam bordje op de hoek, en dan is die auto afgedraaid van de hoofdweg, rechts af naar de huisnummers 43-65 in richting Bütgenbach, in plaats van rechtdoor te blijven op de weg Zur Holzwarche in richting Büllingen.

Ca 60 meter verder aan de overkant van de straat hoefde hij de gewenste zending maar af te leveren op huisnummer 29.
Nee, mijnheer denkt dat nr 29 te vinden is in de serie 43-65…
Kan die vent niet tellen?

Het is nu al zeker de 5de of 6de keer dat FEDEX chauffeurs ons niet weten te vinden dankzij hun niet aktuele navigatie systemen…

Als je Wirtzfeld Valley Guest House in Google Maps ingeeft, zie je overigens dat ons adres duidelijk op de kaart is aangegeven! Ook de GPS software van TomTom weet ons te vinden, en ook die van Navigon.
Maar FedEx dus niet.

Nou ja, ik heb de chauffeur dan uiteindelijk vanochtend aan de telefoon gehad nadat ik faxen, emails, sms’sen en telefoontjes naar FedEx gestuurd heb.
Het pakketje zou vandaag dan toch nog geleverd worden in de latere namiddag…sans faute…

We zullen zien.

Het weerbericht voor vandaag

Vandaag starten we zonnig met in de zuidoostelijke helft meer wolken. Later ontstaan ook stapelwolken, maar op een lokaal buitje na blijft het droog.

De maxima variëren van 17 graden in de Hoge Venen tot 22 in de Kempen. De wind waait matig tot vrij krachtig en aan zee vrij krachtig tot krachtig uit zuidwest tot west, met stoten tot 55 of langs de kust tot 65 km/u.

Vanavond en vannacht is het meestal droog met opklaringen en enkele wolken. Aan zee is een bui mogelijk. De minima liggen tussen 7 en 12 graden. De wind wordt geleidelijk matig en lokaal zwak uit zuidwest tot west.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.