Woensdag, 25 augustus 2010

Na diverse mailtjes, sms, faxen en telefoontjes heb ik de chauffeur van FedeEx (zie bericht gisteren) dan toch tot bij ons weten te loodsen, zodat de dokumenten voor onze Australische gasten bijtijds aangekomen zijn.

Achterom via de booking centrale van de F1 tickets heb ik ook nog eens druk laten uitoefenen op de administratie bij FedEx, aangezien FormulaOne veel verzenden met FedEx, en FedEx dus misschien eerder naar hen dan naar ons zal luisteren om de FedEx chauffeurs met korrekte GPS software uit te rusten.

Laten we het hopen.

het weerbericht voor vandaag:

We beginnen met nog enkele zonnige perioden maar de bewolking neemt toe. In de late namiddag of vroege avond regent het al in het westen. De maxima schommelen tussen 17 en 21 graden. De wind waait matig uit zuidwest tot zuid.

Vanavond en vannacht is het zwaar- bewolkt met regen. In het noorden en westen kan er veel neerslag vallen.

De minima schommelen tussen 13 en 16 graden bij een matige tot vrij krachtige wind, eerst uit zuid tot zuidoost, later uit zuid tot zuidwest. De rukwinden lopen op tot 60 km/u.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.