Zaterdag, 4 September 2010

Nog altijd problemen met de ADSL aansluiting van Belgacom:
Vrijdagmiddag….16.30 uur (na 27.5 uur…) de Belgacom technieker heeft twee kabeltjes in de Belgacom centrale verwisseld om een betere kwaliteit op de lijn te krijgen…
Maar men heeft er bij Belgacom niet aan gedacht dat wij met Fixe IP Adressen moeten werken, en hebben daarom toch maar weer variabele IP’s gekregen… waardoor bepaalde funkties niet vanuit kantoor gedaan kunnen worden…
Bovendien is de snelheid ipv hoger, nu nog maar 50% van wat we vroeger hadden… hier gaat het maar weer eens geducht fout!
Maar ja, ze zijn monopolist, dus erg vriendelijk blijven en koffie en koekjes geven, dan lukt het misschien volgende week…?
Prettig weekend iedereen en geniet van het mooie weer!

Het weerberciht voor vandaag

Deze ochtend is het meestal nevelig met enkele opklaringen en plaatselijk mistbanken of lage wolkenvelden. Overdag zijn er nu eens opklaringen dan weer zwaarbewolkte perioden maar het blijft droog. In het westen van het land is er meer kans op zon. Maxima van 15 tot 20 graden.

Geplaatst in Zomer 2010.

3 reacties

 1. Hallo Hubert,

  Voor zo een 15 jaren kwam telenet hier zijn waar aanprijzen, en zonder één ogenblik te twijfelen heb ik gans die (toenmalige) troep van RTT afgekoppeld en gekozen voor Telenet.
  Er zullen ook wel wat mensen zijn die over Telenet klagen, maar ik heb in al die jaren nog nooit enige hinder ondervonden. Je moet wel alles regelen via je Mac of PC, maar dat went.

  Van zodra je kan kiezen voor een andere leverancier, die wel zijn eigen lijn(en) tot bij je binnenbrengt, zeker niet twijfel en Belgcom met de oude RTT mentaliteit direct de deur wijzen.

  Sorry Fons,

  Groetjes en allemaal een zonnig week einde.

  Jos

 2. belgacom monopolist?Kunnen jullie daar dan geen telenet krijgen?Ik heb al jaren telenet onder de vorm van een shake.Nog nooit problemen mee gehad!Je moet wel kabeltv liggen hebben daarvoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.