Dinsdag, 7 september 2010

Een mooi weekend is achter de rug, onze gasten zijn gisteren nog met droog weer vertrokken, maar vanochtend is het totaal anders: behoorlijk felle regenbuien, en het ziet er naar uit dat dat ook nog een beetje blijft duren… voor mij dus tijd om verder op kantoor het nodige papierwerk te verzorgen.

Het weerbericht voor vandaag

Deze ochtend is het zwaarbewolkt en valt er vooral in het noorden en het oosten nog enige tijd regen. Vanaf het westen wordt het wisselend bewolkt met opklaringen en wolkenvelden. Het wordt droger maar in de loop van de dag kan er nog een plaatselijke bui vallen. Maxima van 15 tot 18 graden in de Ardennen, van 19 tot 21 graden elders. ’s Avonds en tijdens het eerste deel van de nacht blijft het gedeeltelijk bewolkt met enkele tijdelijke opklaringen. Op het einde van de nacht krijgen we een nieuwe regen- en buienzone vanaf de Franse grens. Minima van 9 tot 14 graden.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.