Woensdag, 8 september 2010

Vrij guur weer, regen, wind, vliegende takjes, bladeren…

De pruimenboom heb ik in het weekend van zijn pruimpjes bevrijd want die begonnen vanzelf te vallen, teken dus dat ze rijp waren. Een half kommetje, ca 50 stuks, maar ja, het is dan ook slechts een klein pruimenboompje.

De komende weken staan er nog enkele leuke uitstapjes op het programma: we hebben binnenkort een samenkomst van de KMI meetpunt noteerders met hun partner op het KMI in Ukkel, en ook de plaatselijke middenstandsvereniging probeert genoeg mensen bijeen te krijgen voor een jaarlijks uitstapje, dit keer met de bus naar de grootste openlucht mijn in Garzweiler (Duitsland) en naar de langste toog van Europa in Düsseldorf….

Daarover dan meer binnenkort.

het weerbericht voor vandaag

Vandaag krijgen we vrij veel bewolking met soms felle buien, die gepaard gaan met onweer.
Het kwik klimt tot 16 graden in de Hoge Venen, tot 18 graden aan zee en tot 20 graden in het centrum. In het westen waait de wind zwak tot matig uit noordoost, krimpend naar noordwest. In het oosten waait de wind zwak uit veranderlijke richting of uit zuid.
Tijdens de volgende nacht is het wisselend of zwaarbewolkt met nog steeds kans op buien. De minima liggen tussen 8 en 14 graden. De wind waait zwak of matig uit noordwest tot zuidwest.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.