Vrijdag, 17 september 2010

Vannacht dus familie en koffers uit Hurghada afgehaald aan de luchthaven in Dusseldorf… Zo’n weekje is eigenlijk veel te kort, maar men heeft aan de Rode Zee toch van de zon kunnen genieten. En Mike was natuurlijk blij met diverse utensilien die meegebracht waren vanuit Belgie…

De familie had bij terugkeer wel enkele problemen bij het inchecken, want het heeft meer dan een uur geduurd voordat ze ingecheckt konden worden, zogezegd omdat hun namen niet op de passagierslijst stonden. Neckermann!

Uiteindelijk bleek het dan toch in orde te zijn en konden ze hun tickets krijgen, maar aan de gate kregen ze dan nog maar eens andere tickets.
Uiteindelijk zijn ze dan de voorste rij in het vliegtuig beland met voldoende beenruimte, dus dat maakte het oponthoud aan de luchthaven in Hurghada alweer voor een stukje goed…

Het weerbericht voor vandaag:

Vandaag krijgen we afwisselend zon en stapelwolken en er vallen nog enkele buien, vooral over het noorden en het oosten van het land.
Het is nog fris met hoogste temperaturen van 11 graden op de Hoge Venen tot 16 graden in Vlaanderen. In het binnenland waait de wind overwegend matig uit het westen, aan zee matig tot vrij krachtig uit west tot noordwest met daar nog windstoten tot 50 km/u.
Vanavond en de volgende nacht wordt het droger met brede opklaringen. Het wordt wat nevelig met plaatselijk ook enkele mistbanken en die kunnen in de Ardennen ook aanvriezen.

Geplaatst in Egypte (El Gouna).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.