Donderdag, 23 september 2010

Gisteren is er niet veel gekomen van renovatie; de dag is namelijk begonnen met veel kabeltjes los en opnieuw vast maken om de centrale computer met diverse harddisks te verplaatsen van het ene kantoor naar het andere omdat er volgende week in het eerste kantoor een rond gat van 12,5 cm doorsnee voor een afzuiginstallatie door de buitenwand geboord moet worden. En zoiets geeft stof…

Ik voel me dus meer een verhuizer dan een knutselaar…

Vandaag krijgen we een levering mazout, en ook heb ik ondertussen een leverancier van brandhout voor de open haard gevonden: en die zou vanmiddag al met de traktor een zestal paletten vol met zakken beukenhout bij ons naast de houtschuur dumpen.

Er ligt dus voldoende werk op me te wachten, want die zakken moeten natuurlijk IN de houtschuur belanden…

het weerbericht voor vandaag

Vandaag is het in het westen bewolkt tot zwaar bewolkt met kans op buien. In het centrum en het oosten is het eerst nog lange tijd zonnig. In de namiddag neemt ook daar de bewolking toe met uiteindelijk enkele buien, mogelijk met onweer.
De maxima schommelen tussen 19 en 24 graden. De wind waait meestal matig uit zuidelijke richtingen.
Vanavond en vannacht trekt een stevige storing van west naar oost over het land met buiige regen en lokaal ook onweer dat vrij intens kan zijn. Er kan daarbij vrij veel regen vallen. De minima liggen tussen 13 en 15 graden.

Geplaatst in Herfst 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.