Zaterdag, 25 september 2010

Om het mazout verhaal van gisteren te vervolledigen: na enkele telefoongesprekken zal die nu pas dinsdag geleverd mogen worden, want eerder heb ik nu geen tijd voor hen.

Goed nieuws overigens voor de webcam-kijkers: het St. Anna kerkje in Wirtzfeld (1601) wordt na lange tijd eindelijk niet meer door blauwe doeken op de steigers verdekt… het kerkje is dus nu beter zichtbaar op de webcam… (als er geen nevel is, natuurlijk…)

De pleisterwerkzaamheden in meerdere lagen, die bijna een jaar lang geduurd hebben omdat het oude procede gerespekteerd moet worden vanwege Monumentenzorg, lopen dus ten einde…
Binnenkort ons Wirtzfelder kerkje weer terug in zijn oude glorie!

Iedereen een prettig weekend!

het weerbericht voor vandaag

Vandaag is het wisselend bewolkt met buien. De maxima liggen tussen 10 en 15 graden. De wind waait matig uit noordwest. Aan zee waait de wind vrij krachtig en later krachtig uit noordwest, met pieken tot 60 km/u.
Vanavond blijft het wisselvallig met buien, die vooral in het westen hevig kunnen zijn. In het noorden en het centrum ontstaat daarna nevel.
De minima liggen tussen 4 en 11 graden. De wind waait matig uit west en later zuidwest of veranderlijke richting. Aan zee waait de wind eerst hard en later vrij krachtig uit noordwest tot west, met rukwinden tot rond 70 km/u.

Geplaatst in Herfst 2010.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.