Dinsdag, 28 september 2010

Gsiteren een leuke dag in Duitsland verbracht, met enkele interessante rondleidingen bij de bruinkolenmijn van Hambach

In de latere namiddag niet alleen een fikse lunch en een kwaliteitscontrole van een gerenommeerde Italiaanse ijssalon in de Dussldorfse binnenstad (Patini), maar ook nog interessante ervaringsuitwisseling met verantwoordelijken van diverse duitse Telecom bedrijven zoals T-Mobil, ePlus, Vodafone, Base, en O2 over de beschikbaarheid van prepaid MicroSims voor buitenlanders die met hun iPad in Duitsland een connectie via het mobiele netwerk willen maken .
(Vodafone: 200 Mb voor 19.95€ als maandabo, T-Mobile, 5€ per dag met een onbeperkte datalimiet tot 23.59 uur…, de andere merken zijn nog niet zo ver met deze “nieuwe thematiek”)

Daarna gezellig samenzijn bij een goed maal met de leden van de lokale middenstandsvereniging. Een geslaagde dag, maar mijn weegschaal denkt daar anders over…

Het weerbericht voor vandaag

Vandaag verwachten we rustig en nevelig weer met veel bewolking en soms nog enkele druppels regen of motregen. Vanochtend is er ook kans op mist.

De maxima schommelen tussen 11 en 13 graden in de Ardennen en tussen 14 en 16 graden in de andere streken. De wind is in het binnenland zwak uit veranderlijke richtingen, aan de kust zwak tot matig uit oost tot noordoost.

Volgende nacht blijft het rustig en nevelig met veel lage bewolking, en op veel plaatsen opnieuw mist. Hier en daar kan nog een druppel regen of motregen vallen. Minima tussen 10 en 12 graden in Vlaanderen. Weinig wind.

Geplaatst in Herfst 2010, iPad.

2 reacties

  1. Hallo

    Vandaag een bijlage in onze krant over mobiel internet.

    Daarin werd de vraag gesteld in hoeverre het in België al gevorderd is met de ontwikkeling van 4G.

    Nu mijn vraag, hoe is het daarmee in Duitsland gesteld ?

    mvg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.