Maandag, 4 oktober 2010

Prachtige zonsopgang deze ochtend in Wirtzfeld, maar ik kreeg het niet gefotografeerd, mijn Canon 400D gaat langzaam maar zeker de pijp uit, na eerst een kapot LCD venster, en daaarna een haperende lensmotor, kan hij blijkbaar nu alleen nog maar binnenopnames maken, buiten weigert hij elke dienst.

Jammer, want de foto’s van mijn oude iPhone hebben geen resolutie die goed genoeg is voor de TV weerfotos, dus zullen die weerfotos wel even achterwege moeten blijven totdat ik een nieuwere iPhone (de oude van Jochen?) krijg.

Sinds middernacht deze ochtend is Jochen overigens op de terugreis vanuit Adelaide: het zal nog wel even duren voordat hij hier aankomt, na een tussenstop in Singapore van ca 6 uur zal hij morgenvroeg in Frankfurt aankomen, en dan nog 3 uur met de auto tot bij ons…

Het weerbericht voor vandaag:

Vandaag is er veel middelhoge en soms ook lage bewolking. Soms kan daar wat lichte neerslag vallen, vooral in het westen en in de de streken dicht bij de Franse grens. Maar het blijft zeer zacht met maxima van 18 tot 23 graden. De wind waait zwak tot overwegend matig uit zuid tot zuidoost.

Ook de komende nacht blijft het gedeeltelijk tot zwaarbewolkt met nog altijd kans op wat lichte neerslag. Op het einde van de nacht opklaringen in het westen van het land.

Het blijft zacht met minima tussen 11 en 14 graden. Zwakke of matige zuidelijke wind.

Geplaatst in Herfst 2010.

Eén reactie

  1. Dat is ook geen reclame voor Canon.
    Voor zover ik me herinner is uw toestel nog niet echt oud, 2 jaar ???
    ‘k Zou toch maar eens gaan “preutelen”, brengt misschien nog wat op je toch een VRTVIP…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.