Woensdag, 6 oktober 2010

Jochen is veilig thuisgekomen, maar moet het nog enkele dagen stellen zonder zijn eigen kantoor, want daar wordt nog druk aan gewerkt. Voor hem is het dus een beetje behelpen, want veel van zijn spullen zitten in een veertigtal dozen opgeslagen, dus is het moeilijk om datgene terug te vinden wat direkt nodig is…

Nou ja, binnen enkele dagen zal het zich wel allemaal genormaliseerd hebben…

Het weerbericht voor vandaag

Vandaag is het meestal zwaarbewolkt in het westen en het centrum van het land. In het oosten van het land komen er nog opklaringen voor. Vooral in de westelijke helft van het land valt er regen. De maxima schommelen tussen 14 graden op de Ardense hoogvlakten en 19 graden in Vlaanderen. Er waait een matige zuidenwind.

Geplaatst in Herfst 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.