Donderdag, 7 oktober 2010

De bouwwerkzaamheden in het kantoor gaan stilaan vooruit, de wanden zijn zowat klaar en krijgen dit weekend een tweede verflaag, de wanden, het plafond en de nieuwe elektro installatie zijn afgewerkt met plinten en plafondlijsten, en vandaag kan de bekleding van de verwarmingsbuizen geplaatst worden. De slaapkamer van het vakantie appartement heeft ondertussen een parketvloer gekregen en kan ook weer ingeruimd worden.

Jochen is ondertussen op zolder vlijtig aan het uitsorteren welke spullen terug in zijn vernieuwde kantoor zullen komen…

Het weerbericht voor vandaag

Vanmorgen is het bewolkt in het centrum en het oosten van het land. Zeer lokaal is een spatje neerslag mogelijk maar op de meeste plaatsen blijft het droog. In het westen van het land komen er eerst nog opklaringen voor. Geleidelijk keert de wolkenband op haar passen terug en schuift terug naar het westen. Vanuit het zuidoosten komen er opklaringen.

De maxima schommelen tussen 17 en 21 graden.

Vanavond en vannacht blijft het overal droog met brede opklaringen. In de loop van de nacht wordt er nevel, mist en lokaal ook lage bewolking gevormd.

Geplaatst in Herfst 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.