Vrijdag, 8 oktober 2010

Vanochtend al vroeg op pad om die laatste dingetjes te bezorgen die altijd wel ontbreken op het eind van belangrijke verbouwingswerkzaamheden. Gisterenavond al een eerste keer zwaar met de veger langs plafonds, muren en vloer gegaan om het ergste bouwstof te verwijderen. Daarna met een industriele stofzuiger opnieuw plafond, muren en vloer gestofzuigd.

Vanochtend draaien een aantal filterventilatoren die het stof uiit de lucht zoveel mogelijk moeten uitfilteren, terwijl de nieuwe wandventilator de lucht in het verbouwde kantoor zoveel mogelijk doet verversen met buitenlucht.

Op deze manier kan het kantoor na een tweede laag latex op het behang dit weekend waarschijnlijk vanaf maandag ingeruimd worden, want de computers kunnen er niet eerder in geplaatst worden vanwege al dat bouwstof.

Ook moet ik nog enkele kleinere elektro werkzaamheden afronden, ik zal me dus ook dit weekend niet vervelen!

het weerbericht voor vandaag

Vandaag wordt het na het optrekken van ochtendnevel en -mist en eventuele lage bewolking vrij zonnig en zeer zacht met soms wat hoge wolken.

De maxima variëren van 18 graden in Hoog-België tot 22 graden elders. De wind waait zwak tot matig uit oost tot zuidoost.

Vanavond en vannacht blijft het helder of lichtbewolkt met minima tussen 7 en 13 graden. Plaatselijk wordt er nevel gevormd. Er waait meestal zwakke wind uit oost tot zuidoost.

Geplaatst in Herfst 2010.

2 reacties

  1. Ook hier de “mega” werkzaamheden (het grove werk dan toch), boren, breken, radiatoren en HR Condens brander plaatsen achter de rug.
    Is nu aan het proefbranden, en lijkt zonder problemen te verlopen.
    Nu, zoals na elke werkdag, kuisen, kuisen en nog eens kuisen.
    Morgen elektriciteit plaatsen en kuisen en nog eens kuisen, meubels terug op hun plaats en dan ……………..Marsa Alam, om daarna verder afwerken, isoleren, schilderen……
    Dus we zijn ook nog wel effe bezig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.