Zaterdag, 9 oktober 2010

Als je in het weerbericht hoort “…na het optrekken van de ochtendnevel…”, wil dat bij ons in Wirtzfeld zeggen, dat het zich loont om vroeg op te staan, en buiten te genieten van prachtige taferelen: nevel slierten die boven door de valleien en dalen hangen en de boomtoppen en het St Anna kerkje van Wirtzfeld die net boven de nevel uitsteken….

Onze natuur is prachtig!

Terug naar binnen: de schrijnwerkers zijn klaar in Jochen’s kantoor, de laatste aansluitingen van electriciteit zijn gedaan, en vandaag kunnen het plafond en de wanden en het parket met een vochtige doek afgenomen worden en de binnenmuren hun tweede laag latex krijgen. Daarna is het aan Jochen om zijn kantoor volgens zijn wensen opnieuw in te richten…

Duidelijk op deze fotos te zien hoe een doorlopende strip met flex LED lights achter de eerste sierlijst voor een geslaagde indirecte verlichting zorgt. Het paneel tussen de twee sierlijsten is verlaagd en kan terug weggenomùen worden, zodat daarin de verwarmingsbuizen van de bovenverdieping, de ingebouwde spots, de kabels en de transformatoren mooi weggewerkt steken.
Een paneel met lichtschakelaars naast de grote netwerk kast dient voor 2 balken met spots aan het plafond, 4 series van 5 ingebouwde spots boven de bureaus, de flex leds voor de indirecte verlichting en de verlichting van een (nog te bouwen) wandmeubel.

En al zeg ik het zelf, het is een machtig mooie werkomgeving geworden!

Het weerbericht voor vandaag:

Vandaag wordt het, na het optrekken van ochtendnevel en plaatselijk hardnekkige lage bewolking, zonnig en zeer zacht met soms wat hoge wolken.
De maxima variëren van 18 graden in Hoog-België tot 22 graden in het centrum van het land.
Vanavond en vannacht is het helder of lichtbewolkt. Later kan er plaatselijk opnieuw wat nevel opduiken.
Minima tussen van 5 graden op de Hoge Venen en 11 graden aan zee.
De wind waait zwak of matig uit oost tot zuidoost.

Geplaatst in Herfst 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.