Zondag, 10 oktober 2010

Een zonnige start in de dag, maar nachtvorst aan de grond en een bitter koude wind verjagen het late nazomergevoel al snel…

Vroeg op de dag F1 rennen in Japan op TV kijken, een beetje op kantoor werken aan dingen die zijn blijven liggen de afgelopen 2 weken, en daarna een handje bijsteken bij het slepen van Jochen’s kantoormeubelen naar zijn nieuwe kantoor.

Zo is mijn zondag ook weer gevuld.

het weerbericht voor vandaag

Vandaag wordt het overal zonnig maar wat minder zacht.De maxima schommelen tussen 15 en 18 graden. De wind is zwak tot meestal matig uit oost tot oostnoordoost.Vanavond en vannacht blijft het helder of lichtbewolkt, en het wordt fris, met minima tussen 3 en 8 graden. De wind is zwak tot meestal matig, aan zee matig tot vrij krachtig, uit oostnoordoost.

Geplaatst in Herfst 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.