Dinsdag, 26 oktober 2010

Opnieuw erg koud vanochtend: op het gras zelfs -10.0° C, onder thermometerhut -5.0°C in Wirtzfeld.

Vanochtend erg moeilijk om op te staan, pijn in de onderrug wegens slepen met zware bakken papier:
met de verbouwing van Jochen’s kantoor is er veel materiaal heen en weer verstouwd geweest, en zo heb ik de afgelopen dagen eens gesorteerd wat uit onze archieven vernietigd mag worden… resultaat:
zo’n 2 kubieke meter papier uit de garageboxen en van zolder bijeenvergaard en in de garage neergezet: want die zullen vandaag door een gespecialiseerd (vlaams) bedrijf bij ons in Wirtzfeld vernietigd worden in een daarvoor speciaal ingerichte vrachtwagen…

Jochen is ondertussen druk bezig de nieuwe features uit te testen van iMovie 11, de nieuwste software update van video editing software op de Macintosh computers, en de eerste drie filmpjes die hij deze ochtend produceerde, zien er in ieder geval veelbelovend uit:

Kijk hier: http://www.youtube.com/joebuff75

Video editing was nog nooit zo gemakkelijk om tot een professioneel resultaat te komen.

het weerbericht voor vandaag

Vanochtend is het nevelig en lokaal hangt er (aanvriezende) mist. Na dit soms hardnekkige ochtendgrijs verwachten we tijdelijk bredere opklaringen maar in de loop van de dag neemt de bewolking vanuit het westen toe. Het blijft droog met vanavond wel gedruppel over het westen.

De maxima schommelen tussen 6 en 11 graden. Er waait een zwakke en later soms een matige wind uit zuidzuidwest.

Volgende nacht valt er vooral over de noordelijke landshelft tijdelijk wat lichte neerslag. Daarna wordt het opnieuw droog. De minima liggen tussen 2 en 7 graden.

Geplaatst in Herfst 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.