Zaterdag, 30 oktober 2010

Als je tegenwoordig iets minder vaak een dagelijkse blog op mijn website aantreft, dan heeft het er vooral mee te maken dat ik ondertussen diverse sessies van iTunes University op mijn iPad zit te bekijken: dit zijn videosessies van 2 of 3 jaar geleden die op bekende universiteiten zoals MIT, Oxford, Yale en Stanford tijdens bepaalde lezingen werden opgenomen, en gratis in Apple’s iTunes bibliotheek te downloaden zijn en vervolgens op de iPad in fullscreen afgespeeld kunnen worden. En ook tussen de TED sessies, zoals al eerder hier aangestipt, zitten vaak erg interessante lezingen die als video te downloaden zijn.

Heb vroeger altijd gezegd dat, als ik in de Lotto zou winnen, ik naar de universiteit zou willen gaan… Apple’s iPad en iTunes U maken die droom nu een beetje waar, ook zonder Lotto winst!

Prettig weekend iedereen!

het weerbericht voor vandaag

Vandaag sleept een regenzone over ons land met veel bewolking en af en toe regen, vooral in het centrum en later in het oosten van het land. In het westen wordt het geleidelijk droger met enkele opklaringen.

De maxima liggen tussen 9 graden op de Ardense hoogvlakten en 14 graden in het westen van het land. De wind waait meestal matig uit zuid.

Vanavond en volgende nacht verlaat uiteindelijk de regenzone ons land naar het oosten en wordt het gedeeltelijk bewolkt. Op het einde van de nacht neemt de kans op regen opnieuw toe vanaf het zuiden van het land.

Geplaatst in Herfst 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.