Donderdag, 4 november 2010

Vreemd verhaal op FaceBook: Jochen, die op het ogenblik in New York de conferenties van Ad-Tech bijwoont, stuurde enkele fotos, o.m. in een grote limousine en het bericht: “Dancing with the stars: Brooke Shields at the Red Lion and a free limo ride home. Life’s great! :-)”
Daar zal hij ons toch na thuiskomst toch nog wat meer over moeten vertellen…


Jochen en Brooke Shields samen op de dansvloer van de Red Lion, New York

Gisteren kreeg ik bezoek van de firma Optima Networks, de sponsor van één van onze webcams, die kwam vertellen over de diverse draadloze internet dataverbindings mogelijkheden met radio en/of laser. Hij bracht ook een nieuwe camera, de Vivotek Supreme mee, waarmee wij een jaar lang in Wirtzfeld de uitstekende beeldresultaten ’s nachts zullen uittesten. Volgende week als Jochen terugkomt, zullen we die nieuwe webcam in ons webcam systeem inbouwen en kunnen we dat beginnen testen. We houden jullie hierover op de hoogte.

het weerbericht voor vandaag

Het is vaak zwaarbewolkt met enkele opklaringen. Op de meeste plaatsen blijft het droog. Het is zeer zacht met maxima tot 17 graden. Er waait een matige tot meestal vrij krachtige, en aan de kust een krachtige of mogelijk een zeer krachtige, zuidwestenwind. Lokaal rukwinden tot zo’n 70 km/u.
Vannacht blijf het zwaarbewolkt met later over het noorden stilaan wat regen. Met minima van 8 tot 13 graden is het nog steeds bijzonder zacht voor deze tijd van het jaar.
Er waait nog steeds een matige tot vrij krachtig en aan zee soms krachtige wind uit zuidwest, met pieken tot 70 km/u.

Geplaatst in Herfst 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.