Vrijdag, 5 november 2010

Erg zacht weer voor de tijd van het jaar, met veel wind, maar het zal vanaf zondag opnieuw een stuk kouder worden.

Vanaf Maandag mogelijk kans op sneeuw!

Iedereen een prettig weekend en tot volgende week!


Het weerbericht voor zondag

Na het optrekken van nevel en lokale mist is het vandaag wisselvallig met enkele schaarse opklaringen en zwaarbewolkte perioden. We verwachten een paar plaatselijke buien of lokale perioden van regen.
De maxima liggen tussen 5 en 10 graden. De wind waait eerst zwak, later meestal matig uit noordoost.
Volgende nacht wordt het eerst droger met mogelijk een opklaring. Later neemt de bewolking opnieuw toe en groeit de kans op nieuwe buien. Op de Ardense hoogten krijgen de buien mogelijk een winters karakter. De minima liggen tussen 1 en 5 graden.

weerbericht voor zaterdag

Vandaag is het eerst zwaarbewolkt met regen. Deze storing verlaat na de middag ons land via het zuiden. Vanuit het noorden komt er geleidelijk een afwisseling van zon en wolken, met hier en daar nog een regenbuitje.
De namiddagtemperaturen schommelen rond 11 à 12 graden. Er waait een matige en aanvankelijk lokaal nog een vrij krachtige westenwind.
Volgende nacht wisselen opklaringen en zwaarbewolkte perioden elkaar af. In de meeste regio’s blijft het droog. Het wordt nevelig met kans op plaatselijke mist. De minima liggen tussen 2 en 7 graden.

het weerbericht voor vrijdag

Vandaag blijft het grijs met soms wat regen. Ten zuiden van Samber en Maas is het droger. De maxima schommelen tussen 10 graden in de Hoge Venen en 14 elders.
De wind blijft matig tot vrij krachtig, en zee vrij krachtig tot krachtig uit zuidwest, met stoten tot 60 km/u.
Vanavond en vannacht blijft het zwaarbewolkt met nu en dan regen of motregen. De minima schommelen tussen 7 en 10 graden. De wind waait matig tot vrij krachtig uit zuidwest, met rukwinden tussen 50 en 70 km/u. Aan zee blaast de wind tijdelijk krachtig met stoten tot 80 km/u.

Geplaatst in Herfst 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.