Maandag, 8 november 2010

Nog geen sneeuw gezien afgelopen nacht, maar daar zou deze week verandering in kunnen komen… Toch maar eens zien of ik tijd vind om op mijn auto ook de winterbanden te plaatsen. Morgen zal ik naar een commissie vergadering van de DNS.BE in Leuven gaan, later deze week afspraak met de tandarts voor jaarlijkse controle…

Jochen is dit weekend weer heelhuids thuisgekomen van een week New York waar hij de jaarlijkse Ad-Tech conferenties heeft bijgewoond. En alhoewel hij wel tegelijk met Brooke Shields op de dansvloer in de Red Lion gezien werd, heeft hij niet met haar gedanst, dit dus om alle eerder gelanceerde, en dus verkeerde, geruchten uit de wereld te helpen…

Het weerbericht voor vandaag

Vandaag kan er nog tijdelijk wat lichte regen vallen, vooral in het oosten van het land. Daarna wordt het tijdelijk droog met enkele opklaringen. In de namiddag neemt de bewolking opnieuw toe en gaat het regenen in het westen van het land en langs de Franse grens.

Fris en winderig met maxima van 4 graden in de Hoge Venen tot hooguit 8 graden elders. Rukwinden tot 65 km/h.

Deze avond en nacht is het zwaarbewolkt en gaat het overal licht tot matig regenen. De temperaturen veranderen weinig en liggen op het einde van de nacht tussen 1 graad in de Hoge Venen en 3 tot 5 graden in Vlaanderen.

Geplaatst in Herfst 2010.

6 reacties

  1. Na twee jaar geleden in Wirtzfeld zonder winterbanden te hebben gereden, en afgelopen winter in NL ook met zomerbanden, hebben we nu maar besloten winterbanden er onder te zetten. Dus waar blijft de sneeuw?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.