Dinsdag, 9 november 2010

Gisteren toch nog tijd gevonden voor de winterbanden, en voor de griepprik. Bij de dokter ook eens laten kijken naar mijn schouder omdat ik vind dat die nog wel erg lang pijn doet na een val eind augustus bij ons thuis de trap af. Ik dacht eerst dat het spierpijn was, maar nu wijzen alle symptomen erop dat ik een gescheurde pees in de schouder heb. Volgende week echografie.

Dat het kouder wordt merkte Jochen gisteren… een muis had de kans waargenomen om door de geopende garagedeur naar binnen te glippen, en zich in zijn mooie nieuwe kantoor te nestelen. Dacht zeker dat ie een computermuis was. Een van de opgestelde vallen heeft vannacht zijn werk gedaan… R.I.P. muis.

Gisterenavond er in een van de reakties op de website door een van de lezers erop geattendeerd dat volgens buienradar er bij ons toch sneeuw zou moeten vallan, maar dat was toch nog niet het geval… s middags wel, ’s avonds geen sneeuwvlokjes gezien.

Misschien vandaag, maar ik ben in Leuven, dus ik kan jullie niet op de hoogte houden.

het weerbericht voor vandaag:

Vandaag blijft het fris en wisselend tot meestal zwaarbewolkt. Reeds in de voormiddag valt er plaatselijk regen of een bui. In de namiddag breiden regen en buien zich uit over het hele land.
De maxima schommelen tussen 4 of 5 graden op de Ardense hoogten en 7 tot hooguit 9 graden in Vlaanderen.
Deze avond en nacht komt er weinig verandering. De bewolking blijft overheersen met perioden van regen of buien. Op de Ardense hoogten is wat winterse neerslag niet uitgesloten.
De minima liggen tussen 2 graden in de Ardennen en 5 of 6 graden aan zee.

Geplaatst in Herfst 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.