Dinsdag, 16 november 2010

Goed en slecht nieuws in het ziekenhuis gisteren, waar ik mijn schouder heb laten röntgen en met ultrasoon heb laten controleren. De schouderpees zou volgens de eerste indruk niet gescheurd zijn, maar er zit wel vochtigheid op plaatsen waar die niet zou mogen zitten. Meer info als de huisdokter het bericht heeft gekregen.

Bij ons zie je op het ogenblik geen hand voor ogen door de dichte mist. En die mist zou nog wel een tijdje kunnen blijven hangen omdat de zon niet genoeg kracht meer heeft om die snel op te lossen. Voorzichtig in het verkeer dus!

het weerbericht voor vandaag:

Vandaag hangt er eerst nevel, mist of lage bewolking, maar in het uiterste zuidoosten zijn er brede opklaringen. In de loop van de dag wisselen opklaringen en wolken elkaar af, maar lokaal kan het grijs de ganse dag blijven hangen. De maxima schommelen tussen 5 en 8 graden. De zwakke veranderlijke wind wordt lokaal matig.

Vanavond en vannacht wisselen wolken en opklaringen af.Het blijft nevelig met lokaal mist die vooral in Hoog-België aanvriest. De minima liggen tussen -2 graden in de Hoge Venen, rond het vriespunt in het centrum en +2 graden aan zee.

Geplaatst in Herfst 2010.

Eén reactie

  1. Hubert veel beterschap gewenst met je schouder. Met de ouderdom, niks die nog op iets trekt. Het altijd iets. Het is niets van ouder te worden, goed zelfs, ouder zijn is iets anders. Ik volgend jaar 70, en het kraakt en piept zowat overal, doch trek goed mijn plan. Deze morgen voor het eerst vorst in Blankenberge, mijn twee auto’s die buitensliepen volledig ingevroren O graden.Ik stop maar , want ze zijn zopas aangekomen jaarlijks onderhoud chauffage.
    Groetjes uit Blankenberge. André.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.