19+20+21 November 2010

Nog even pauzeren met mijn schouder, ik moet mijn arm in het verband houden, dus dat typt niet zo gemakkelijk.

Gelukkig heb ik mijn iPad, en kan gemakkelijk in mijn TV fauteuil zittend/liggend de iTunes University videos bekijken van MIT en Stanford over hun energie seminarie van verleden week… interessante visies van de hoge pieten der wetenschap. Altijd bereid wat bij te leren!


Maar toch even voorbereiden op volgend weekend:

Er wordt bij ons in Hoog Belgie tegen eind volgende week 20 cm en misschien zelfs 40 cm sneeuw verwacht. Begin van het langlauf seizoen!

Maar: ik verstuur waarschijnlijk géén sneeuwmailings meer…

Je zult dus elke dag hier moeten komen kijken voor de aktuele beelden van onze camera’s, vooral op de gesponsorde security-camera van Optima Networks, de

Vivotek

zal duidelijk laten zien hoeveel sneeuw er bij ons ligt, ook ’s ochtends als het nog donker is, dankzij een snoer van “kerstverlichting” dat ik vandaag heb geïnstalleerd en dat met een tijdklok ’s avonds enkele uurtjes en vanaf 05.00 uur ’s morgens de boel moet verlichten.

Alle overige winterinformatie vind je natuurlijk op de diverse links op deze website.

Geplaatst in Herfst 2010.

13 reacties

 1. Hallo Hubert,

  Hopelijk wordt je schouder snel beter.
  Zeker nu er een pak sneeuw verwacht wordt, wat weer de nodige ruimwerken met zich zal meebrengen.
  Lichtsnoer is mooi .
  Misschien een “dimmer” opzetten ? Als de sneeuw is gevallen, mogelijk een hevige overbelichting, zodat het middel het doel overtreft.
  Groetjes

  • Dimmer zal moeilijk zijn, leds zijn meestal niet dimbaar… Maar de sneeuw op de slingers zal ook dempen…. Anders gaat de slinger weg van de muur en wordt aan de zijkant geplaatst zodat alleen een indirekte belichting komt. Moet alles uitgetest worden als het zo ver is… We zullen zien
   Schouder: arm kan ik al wat hoger heffen, dus het gaat vooruit. Vandaag ook een wagenlading strooizout ingeslagen. Ik zal niet zonder zout vallen deze winter: 350 kg….
   Prettig weekend!

 2. Best Hubert, spijtig dat we waarschijnlijk de sneeuwmails niet meer krijgen, keek er telkens naar uit. Maar ja als ik de som bekijk 7988 + 12 = 8000, ben ik wel 7988 keer beschaamd.
  Maar ja loopt op een handelsbeurs zie ze smullen snoepen, sleuren met handtassen vol snoep, folders, gadjets en nutteloze rommel, als het maar gratis is. Hoe vetter in het vel hoe grijpvaardiger.Men beseft niet genoeg dat enkel als de zon opgaat het niets kost.

  Groetjes van uit Blankenberge . André.

  • Nou, ja, de mailing is 15 jaar lang verschenen, dus ondertussen zullen de mensen wel onze website weten te vinden.
   Als iedereen onze adverteerders een blik gunt, dan blijft het ook voor mij interessant om er mee door te kunnen gaan…

 3. Hubert, ik weet je website te vinden, hoor. Ennuh, FB en Twitter ook 😉 Of Twitter je niet meer?
  In ieder geval; veel succes met de sneeuw volgende week (als het valt). Hier (in het Noord-Hollandse) wordt ook iets verwacht, maar dat zal wel mee gaan vallen.

 4. hallo Hubert
  veel beterschap met de schouderkwetsure. Je gaat ze nodig hebben zo te zien (20 tot 40 cm !!). Ik hoop dat je sneeuwfrees het nog/terug doet! Of na de winter heb je armen die 3 X dikker zijn 🙂
  Idd, jammer van de sneeuwmailing. Ik heb het misschien gemist? Hoe komt t dat je daarmee stopt? Zo’n mailtje doet me uw website niet vergeten. Ik kom niet alle dagen kijken en zo’n mailtje is handig 🙁 Maar ik zal mijn gewoonte moeten aanpassen 🙂

  groeten en soigneer je

 5. TrrrrrrrrrrBiBit, krrrrrrrrr…..8.9 lekkkkkkkkkerrrrrrrrrrrrrrr warmmmmmmmmmn, pakke terrrrrmomèèèèèèèteeeeeeeeeerke uit me ppppppeke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.