Zaterdag, 25 december 2010

Wij wensen alle lezers een stemmingsvol en gelukkig Kerstfeest!

het weerbericht voor vandaag

Vandaag wordt het koud en rustiger met enkele zonnestralen maar ook af en toe bewolkte perioden. De maxima schommelen tussen +3 graden aan zee, -2 graden in het centrum van het land en -6 graden in de Hoge Venen. De wind waait zwak tot matig uit noord tot noordoost, later ruimend naar west tot noordwest.
Vanavond en volgende nacht neemt de bewolking geleidelijk toe vanaf de kuststreek met hier en daar wat sneeuw in het binnenland en smeltende sneeuw in de kuststreek. Minima tussen +1 graad vlak aan zee en -8 graden in de Hoge Venen.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.