Zondag, 26 december 2010

Geniet ook vandaag van een prachtige witte Kerst!

het weerbericht voor vandaag

Vandaag is het vaak zwaarbewolkt met hier en daar enkele (smeltende) sneeuwbuien of wat lichte aanvriezende regen. Aan zee valt de eventuele neerslag als buien van regen. In de noordwestelijke landshelft verwachten we af en toe enkele opklaringen. Het blijft nevelig met in sommige streken (aanvriezende) mistbanken. De maxima schommelen rond +4 graden aan zee, rond 0 graden in het centrum en tot -3 graden in het oosten.
Vannacht wordt het overwegend droog met veel lage wolken, nevel en (aanvriezende) mistbanken. De minima liggen tussen -2 en -6 graden.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

2 reacties

  1. Hubert,ook een prettige Kerst en Eindejaar, en een gelukkig 2011,evenzeer aan uw familie. Dank voor nogmaals een jaar stipte weer-service, en leuke berichten uit uw streek.Ik kom jaarlijks 4 – 5 X naar de Ardennen voor een week, dit jaar slechts 1 keer familiale omstandigheden, doch in 2011 mogelijks terug 4 – 5 maal.
    Nog groetjes uit Blankenberge waar het wit nog ver te zoeken is,tenzij hier in de buurt een paar tegendraadse sneeuwventen, die maar niet volledig willen verdwijnen in het niets.Dus zo hebben we toch nog een beetje witte Kerst…André.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.