Woensdag, 12 januari 2012

Na mijn valpartij van gisteren ben ik direkt naar de bouwmarkt gereden om de rubbermatten af te halen die ik sowieso al voor Kerstmis besteld had. Uiteraard heb ik de matten vast gemaakt aan de ondergrond zodat die niet ook nog zouden gaan glijden. Op deze manier heb ik nu een slipvast pad om de helling van de inrit veiliger op en af te kunnen lopen.

Het weerbericht voor vandaag

Vandaag is het zwaarbewolkt tot betrokken. Een nieuwe regenzone trekt over het land en zorgt voor een regenachtige en grijze dag. In de hoge Ardennen kan de eerste neerslag nog tijdelijk winters zijn. Het wordt geleidelijk zachter en de maxima rond 10 graden worden vanavond bereikt. De wind is matig tot vrij krachtig uit zuid tot zuidwest. Er kunnen rukwinden voorkomen rond 60 km/h.
Vannacht blijft het regenachtig en betrokken. De temperaturen blijven zacht met minima rond 10 graden in het centrum. De wind neemt toe en rukwinden rond 65 km/h zijn mogelijk.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.