Zaterdag, 15 januari 2011

Gisteren nog maar eens 8.8 liter regen over ons heen gehad. De riviertjes in Wirtzfeld zijn nog altijd buiten hun oevers, maar bij ons is dat geen erg, want in dat laaggelegen stuk is er dus nooit gebouwd geworden.

En we hebben bij relatief hoge temperaturen maar enkele plekjes in de tuin waar de sneeuw nog niet gesmolten is. Als het straks een beetje lichter is zal ik een foto van die hardnekkige plekken trekken. Al weer lang geleden dat ik hier een foto met sneeuw heb geplaatst.

het weerbericht voor vandaag

Vandaag zaterdag verwachten we veel bewolking met kans op wat lichte regen of motregen, vooral over het noorden van het land. Naar de avond toe klaart het geleidelijk op. Zacht weer met maxima van 6 graden op de Ardense hoogten tot 10 graden in Vlaanderen. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig, en aan zee zelfs krachtig. Rukwinden van 60 km/h tot 70 km/h.
Volgende nacht is het droog maar er komt opnieuw vrij veel lage bewolking opzetten. De temperaturen dalen naar 4 graden op de Ardense hoogten tot 8 graden in Vlaanderen.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.