Zondag, 16 januari 2011

Prima weertje vandaag om bijv. de laarzen aan te trekken en een fikse middagwandeling langs het meer van Bütgenbach te maken.

De muziekvereniging Wirtzfeld viert dit jaar hun 100-jarig bestaan, en hun jubeljaar wordt vandaag ingezet met een Hoogmis in de St. Anna kerk in Wirtzfeld, met aansluitend een gezellige bijeenkomst in het muzieklokaal waar een aantal leden geëerd zullen, worden vanwege hun langjarige inzet. Later dit jaar zullen er nog enkele feestelijkheden georganiseerd worden.

het weerbericht voor vandaag

Vandaag blijft het droog met eerst vrij veel wolkenvelden maar later mooie opklaringen. De maxima liggen 7 en 12 graden. De wind waait matig, aan zee matig tot vrij krachtig, uit zuid tot zuidwest.
Vanavond en vannacht zijn er eerst nog brede opklaringen; vanaf het westen neemt de bewolking toe, en tegen morgenochtend kan het aan de kust beginnen te regenen. De minima variëren van 0 graden in de Hoge Venen tot 7 graden aan zee. De wind waait meestal matig uit zuid tot zuid-zuidwest.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.