Dinsdag, 18 janari 2011

Meer nieuws later vandaag…

… geen tijd gevonden voor meer nieuws.

Het weerbericht voor vandaag

Vandaag is het wisselend tot zwaarbewolkt met perioden van regen of buien. In het westen wordt het droger.De maxima schommelen tussen 6 en 9 graden. De wind waait matig en aan zee vrij krachtig uit zuid tot zuidwest, later draaiend naar noordwest.
Vanavond en vannacht verwachten we winterse buien in de Ardennen. Het wordt droger met opklaringen en wolkenvelden, maar in de Ardennen blijft een winterse bui mogelijk. De minima schommelen rond 4 graden aan de kust en tussen -1 en 3 graden in het binnenland. De wind is matig uit noordwest.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.