Vrijdag, 21 januari 2011

Misschien later vandaag meer nieuws…

Het weerbericht voor vandaag

Vandaag is het eerst nevelig met plaatselijk aanvriezende mist en ook veel bewolking. Op velen plaatsen blijft het zwaarbewolkt maar hier en daar verwachten we enkele opklaringen. De maxima variëren tussen -1 graad in de Hoge Venen en 5 graden aan zee. De wind waait zwak en in het zuiden soms matig uit noordoost tot noord.
Vannacht blijft het zwaarbewolkt met vanaf het noordwesten een toenemende kans op regen of motregen. Over het oosten van het land valt meer neerslag en dat onder de vorm van sneeuw. Minima van +4 tot -3 graden.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.