Dinsdag, 25 januari 2011

Het sneeuwt op het ogenblik in Wirtzfeld bij 0°C, het sneeuwt zelfs hard, straten worden opnieuw erg glad. Maar volgens enkele weermodellen zouden de temperaturen vandaag niet verder zakken, mogelijk zelfs stijgen in de latere namiddag. Het blijft dus spannend of de sneeuw die er op het ogenblik bijvalt inderdaad zal blijven liggen.

Je kunt het natuurlijk via onze webcams blijven bekijken.

het weerbericht voor vandaag

Vandaag wordt opnieuw een grijze dag met vaak lichte regen. In de Ardennen valt er aanvankelijk nog smeltende sneeuw of sneeuw, later wordt het regen of smeltende sneeuw. Het kwik klimt tot rond het vriespunt in de Hoge Venen, tot rond 5 graden in het centrum en tot 7 graden aan zee. De wind waait matig uit west, ruimend naar noordwest.
Vanavond en vannacht blijft het zwaarbewolkt met meer regen en smeltende sneeuw of sneeuw in de Ardennen. De minima liggen tussen -2 en +4 graden. De wind wordt zwak uit zuid of uit veranderlijke richting.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

3 reacties

    • Beste Niels gelieve op onze webcams te kijken voor de aktuele situatie, die verandert namelijk elk uur en net daarom hebben we hier deze webcams geplaatst. Vergeet ook niet op de diverse links te klikken van de aanvullende informaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.