Woensdag, 26 januari 2011

Het is gisteren zeker net een graadje te warm geweest, want de meer dan 10 liter neerslag die we gisteren meestal als sneeuw konden zien vallen, is gisteren ook praktisch helemaal weggesmolten, zodat er toch maar een magere 7 centimeter zijn blijven liggen.

Natuurlijk goed voor mij die dus niet hoeft te sneeuwscheppen (een beetje keren met de bezem volstaat…)

Wel gaan vanaf nu de temperaturen verder omlaag, dus datgene wat vandaag nog gaat vallen zou wel kunnen blijven liggen.

We zullen zien.

het weerbericht voor vandaag

Vandaag is het zwaarbewolkt tot betrokken met hier en daar nog perioden met regen of buien. In de Ardennen heeft de neerslag een winters karakter. In de loop van de dag wordt het in de noordelijke landshelft droger. De maxima liggen tussen -1 en +5 graden. De zwakke, variabele wind wordt matig uit noordoost.
Vanavond en vannacht wordt het droog, maar het blijft meestal bewolkt. In het zuidoosten van het land blijft het bewolkt met kans op nog wat sneeuwvlokjes. Het wordt kouder met minima tussen -6 en -1 graad. De wind waait matig uit noordoost.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.