Woensdag, 2 februari 2011

Er is twéé cm verse sneeuw bij ons gevallen, samen met de aanvriezende regen geeft dit plaatselijk gladde toestanden op de weg. Er ligt dus nu 8 cm sneeuw en een dichte nevel begint zich nu te vormen.

Mijn afspraak gisteren in het ziekenhuis is goed verlopen. Geen volnarkose, maar met plaatselijke verdoving ging dit allemaal als “gesmeerd”. Het inslikken van de cameraslang was wel een beetje moeilijk, maar eenmaal binnen ging er dus een nieuwe wereld voor je open… haha. ’t Zag er allemaal goed uit, kon vanop mijn zij een beetje meegenieten op de monitor toen mijn inwendigste bestudeerd werd.
Volgend onderzoek in 4-5 jaar.

We hebben daarnet geSkypet met Mike in Egypte… het internet funktioneert daar momenteel weer… alles rustig in El Gouna aan de Rode Zee.

het weerbericht voor vandaag

Deze ochtend is het grijs en nevelig met mistbanken. Door aanvriezing kan het plaatselijk glad zijn. Overdag blijft het overwegend zwaarbewolkt en droog met mogelijk enkele plaatselijke opklaringen.De maxima schommelen tussen 1 of 2 graden in de Hoge Venen en 6 graden in het westen.
Deze avond en nacht is het zwaarbewolkt met meestal lichte regen, die ten zuiden van Samber en Maas plaatselijk kan aanvriezen. De minima liggen tussen -1 graad in de Hoge Venen en 4 of 5 graden aan zee.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.