Donderdag, 3 februari 2011

Vanochtend regende het opnieuw, en dat betekende dus dat er bij ons opnieuw ijzel ontstond. Niet aan gedacht, en pardoes nog maar eens op mijn achterste gegaan toen ik de KMI opmetingen ging doen.

Vandaag blijf ik dus beter de hele dag binnen.

Kreeg nog een erg leuk videootje toegestuurd over het onderzoek zoals ik er een eergisteren moest ondergaan, maar uit copyright redenen (uittreksel van een soap aflevering) kan ik de video moeilijk hier op de website publiceren. Toch Bedankt.

het weerbericht voor vandaag

Zacht en droog weer met geleidelijk brede opklaringen in het westen en het centrum van het land. In het zuidoostelijke helft van het land hangt er aanvankelijk vrij veel bewolking en kan er nog plaatselijk wat lichte (aanvriezende) regen vallen.Maxima van 3 of 4 graden in de Ardennen en 7 of 8 graden in Vlaanderen.
Deze avond en nacht komen er meer wolken maar blijft het overwegend droog. In de Ardennen kan het nog licht vriezen. Elders liggen de minima tussen 1 en 4 graden. De wind wakkert aan naar vrij krachtig in het binnenland en naar krachtig aan zee.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.