Zondag, 6 februari 2011

Prettige zondag iedereen!

het weerbericht voor vandaag

Vandaag blijft het meestal droog maar nog lange tijd zwaarbewolkt. Er is nog een kleine kans op een beetje motregen. Op het einde van de namiddag verschijnen er mogelijk opklaringen. Het is nog steeds zacht met maxima tussen 7 en 12 graden. De zuidwestenwind waait eerst vrij krachtig tot krachtig, maar wordt in de loop van de namiddag matig tot vrij krachtig. Er zijn nog rukwinden mogelijk tussen 50 en 75 km/u.
Vannacht zijn er eerst opklaringen. Later wordt het in de lage gebieden opnieuw zwaarbewolkt. Minima van -1 tot +5 graden elders.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

4 reacties

 1. Hubert.
  Ik bewonder het dat je dag in dag uit, zo vroeg in de morgen het kunt volhouden om je blog aan te maken, en ons het nieuws uit de streek en het weer te melden. Dank en profciat, het is zowat iedere morgen mijn eerste ritueel, het na te zien, nog voor onbijt en de koffie, wel niet zo vroeg..
  Groetjes uit Blankenberge, hier droog en zeer winderig,een dezer dagen kom ik zoals regelmatig een weekje Ardennen doen.

  André…

 2. Hubert,

  als er in dezelfde kuststreek al twee mensen zijn die elke morgen hetzelfde ritueel volgen (ook ik bezoek iedere morgen eerst en vooral je blog om te kijken hoe het weer er uit ziet aan de andere kant van ons land (hoe lang nog ons land ?)en om te volgen wat je zoal te vertellen hebt), dan moet ik met die André uit Blankenberge misschien eens overwegen om een “Hubert Savelberg fanclub” op te richten ?

  Ook van mijn kant welbedankt dus.

  groetjes

  Urbain

  • Fanclub is niet nodig…. Ik ben al content als iedereen eens af en toe op een link klikt op de website om ook andere info op te vragen, daardoor blijft het systeem goed draaien…

   En jullie zijn niet de enigen die dit blog regelmatig lezen, zo noteerden we in december 2010: 344056 pageviews, en in in januari 2011: 182899 pageviews… En als drukste dag überhaupt deze winter 22589 pageviews op 29 november 2010…. Jaja, de sneeuw begon toen immers aarzelend te blijven liggen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.