Donderdag, 10 februari 2011

Opnieuw was gisteren erg zonnig, en ook vanochtend is er pas weinig bewolking. De temperaturen tonen dat ook duidelijk: onder het vriespunt ’s nachts, en overdag bijna lente gevoel!

Er waart in België een petitite rond, die pleit voor een zogenaamd open internet en tegen de dominantie van firma’s als Amazon, Apple, Google en Facebook is gericht. Ik vind die petitie belachelijk, maar wil er mijn tijd niet insteken om daar met argumenten tegen in te gaan.
Iemand anders deed dat wel:

Zijn geweldige variatie op die petitie vind je hier
http://houbi.com/?p=1760

Veel plezier!

het weerbericht voor vandaag

Voor de middag is het nog vrijwel overal droog maar gedeeltelijk tot zwaarbewolkt. Na de middag trekt een regenzone over het land waarbij vooral over het westen en het noorden neerslag kan vallen. Het blijft vrij zacht met temperaturen 7 tot 11 graden. De wind waait matig en aan zee later soms vrij krachtig uit zuid tot zuid-zuidwest. Rukwinden rond 50 km/u.
Vanavond gaat het overal regenen en ook vannacht blijft het zwaarbewolkt tot betrokken met nog perioden met regen.De wind waait matig en soms nog vrij krachtig en ruimt naar zuidwest tot west-zuidwest. Nog altijd zacht.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

2 reacties

  1. Eerst is men voor alles, en geniet men er met volle teugen van (bv. roken, ‘k ken er nog zo’n reeks) en daarna…………..100 % tegen en manifesteert men zich als een duivel in een wijwatervat. Bedoeling : zichzelf in de belangstelling werken. Een methode die vele lichtgewichten in de politiek zich ook eigen maken ( eerste met een oud vervuilend autoke naar de koning ((niet naar de brouwerij hé)), en dan alle dagen voor kamera en praatpeer, om “slechte” lucht te verkopen………….Hoe verwoordde Louis Neefs het weer “ze kenden ons daar nog van toen, en ze hadden ons niet van doen” ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.