Zondag, 13 februari 2011

Toch nog een buitje over ons heen gekregen en ook afgelopen vannacht was er nog wat neerslag. Maar het zou nog tot de avond duren voordat het volgende regenfront tot in Hoog Belgie geraakt.

Wel is het erg zacht geweest, bij ons tot 10°C, en de laatste resten van de sneeuw (!) in onze tuin zijn sinds gisteren dan ook echt verdwenen.

Samstag, den 26. Februar um 15.00 Uhr: Erstaufführung des amerikanischen Filmes “THE WERETH ELEVEN” im Saal des Kgl. Schützenverein St Hubertus, Medell 88, B-4770 AMEL
Eintritt frei aber Reservierung erforderlich bei Solange Dekeyser +32 498 42.79.59 Email [email protected]

het weerbericht voor vandaag

Vandaag is het op vele plaatsen eerst grijs met lage bewolking en lokaal ook nevel of mist. Daarna krijgen we meer en meer zon maar er is dan toch nog vrij veel bewolking. In de loop van de namiddag neemt de bewolking opnieuw toe in het westen. De maxima schommelen tussen 4 en 9 graden. Er waait een matige zuiden- tot zuidoostenwind.
Vanavond en vannacht neemt de bewolking verder toe in het hele land en gaat het in de westelijke landshelft geleidelijk regenen. In het oosten blijft het nog droog tot de ochtend. De minima liggen tussen 2 en 6 graden.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.