Maandag, 14 februari 2011…Valentijn

Ook vandaag zullen 1 op 5 koppeltjes in België Valentine vieren. Hoe dat percentage in Nederland is, weet ik niet.

Indien je nog niet precies weet of je inderdaad bij elkaar past, dan kun je hier beneden de (gratis) original LoveTest van Jochen uitproberen, een test die nu al 15 jaar online is, en wereldwijd gemiddeld door zo’n 30.000 personen per dag wordt uitgevoerd…


LoveTest - Love, Compatibility and Relationship Advice

En als je ook nog wilt weten op wie je kennissen verliefd zijn, dan vind je op die site ook links naar Love Calculators die je aan je vrienden kunt sturen….

Zo, ik zie het al, jullie zijn vandaag goed bezig!

Bon amusement!

O ja… voor al diegenen die vergeten zijn een kaartje te sturen aan hun geliefde: de post in Belgie (en vooral dan in Wallonie…) zal vandaag nog maar eens staken, dus je kunt zonder problemen beweren dat jouw kaartje in de staking ligt en er alsnog eentje sturen…

Happy Valentine’s Day…
Aan alle trouwe website bezoekers een virtuele bloemengroet vanuit een bewolkt Wirtzfeld,
en alle dames een dikke kus van Hubert!

(en ja, het bouquet hierboven is hetzelfde als dat we elk jaar op de website plaatsen… voordeel als je met virtuele bloemen werkt… die blijven altijd vers… is tegenwoordig ook een kwestie van zuinig met ressourcen om te gaan in het belang van het milieu… ha)

het weerbericht voor vandaag

Vandaag is het meestal zwaarbewolkt met vanuit het zuidwesten perioden van lichte tot plaatselijk matige regen. In de namiddag wordt het in het westen droger met kans op enkele opklaringen. De maxima schommelen tussen 5 of 6 graden in de Hoge Venen en 9 of 10 graden in het westen.
’s Avonds kan er in het oosten nog regen vallen. De opklaringen breiden zich uit naar het centrum. Volgende nacht wordt het droog met op vele plaatsen lage wolkenvelden. Hier en daar kan wat nevel of een mistbank gevormd worden. De minima liggen tussen 0 en +4 graden.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.