Woensdag, 16 februari 2011

Onze windmeter is uitgeschakeld en ligt te drogen op de verwarming, er was namelijk water binnengedrongen waardoor de elektronika op hol is geslagen. Benieuwd of ik hem weer aan de praat krijg…

het weerbericht voor vandaag

Vandaag verwachten we vrij zacht weer voor deze tijd van het jaar met op sommige plaatsen bewolkte perioden maar ook soms enkele zonnestralen. Het blijft meestal droog maar een schaars buitje is niet uitgesloten. De temperaturen lopen op naar 5 graden op de Ardense hoogvlakten tot 9 à 10 graden in Vlaanderen. De wind waait zwak tot matig uit zuidelijke richtingen, in de loop van de dag krimpend naar zuidoost en later naar oost.
Volgende nacht wordt het nevelig en iets kouder met brede opklaringen maar ook soms lage bewolking.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

2 reacties

  1. Goedemorgen Hubert,
    Vandaag op National Geographic: Premiére van “The Wereth Eleven”! Maar zal enkel voor Amerika vertoond worden denk ik. De National Geographic (voor Europa) die wij in Belgie kunnen ontvangen staat niks vermeld. Voor de mensen die een schotel hebben zullen dit misschien wel kunnen zien.

    • ik weet het… maar die zal dan wel later ook op de Nat Geo in Europa getoond gaan worden. Die herhalen alles sowieso tot in den treure. Maar de film zal dus wel in Amel getoond op zaterdagmiddag 26 februari (zie eerder bericht op de website)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.