Vrijdag, 18 februar 2011

Ook vandaag zouden magnetische velden vanwege zware zonnestormen nog voor problemen kunnen zorgen in gps systemen, computers en andere elektronika. In China was dat gisteren al het geval. Misschien een beetje te voorzichtig dat ik mijn computer heb uitgeschakeld, maar liever problemen voorkomen dan te moeten genezen. Dankzij mijn iPad kon ik toch regelmatig mijn mails checken, maar mijn computer (waarop een backup van mijn iPad) en de backup server (met een kopie van mijn computer) bleven dus gisteren uitgeschakeld.

’s Nachts is het vrij koud bij ons en ’s ochtends is er ook nog wat nevel die blijft hangen, maar er hangt al lente in de lucht dankzij mooie zonnige dagen. In gedachten alweer aan het plannen wat er in de tuin gedaan kan worden, maar eerst zal ik dus die schouder operatie moeten ondergaan. Toch niet uit het oog verliezen dat de winter nog eens kan terugkomen de komende weken, en er dan nog sneeuw geschept zou moeten worden…

We zullen zien…prettig weekend iedereen!

het weerbericht voor vandaag

Vandaag blijft het droog en lijkt het toch overwegend zwaarbewolkt en grijs te blijven met hier en daar ook nevel. De temperaturen blijven bijgevolg steken tussen 1 en 4 graden. Het is niet uitgesloten dat de zon door het wolkendek komt. In dat geval wordt het enkele graadjes warmer. De wind waait zwak uit oostelijke of veranderlijke richtingen.
Vanavond en vannacht blijft het zwaar bewolkt en nevelig. Lokaal kan het wolkendek openbreken en is er kans op mistvorming. De minima liggen tussen 0 en 2 graden.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.