Donderdag, 24 februari 2011

Plaatselijk spiegelglad door ijzel. De ijzel is bij ons op een dunne laag sneeuw gevallen.
Plaatselijk erg glad!

Gisteren nog eens sinds lang naar de bouwmarkt geweest in Duitsland: ik had voor onze jongste een speciale lichtschakelaar nodig (dubbele schakelaar die ook als wisselschakelaar gebruikt kan worden) die hij niet ter plaatse in Egypte kon vinden.

Om ter plaatse de modellen te kunnen vergelijken, heb ik snel een foto in klein formaat gemaakt met de iPhone en naar zijn email adres gestuurd. Via SMS kon Mike dan direkt zijn OK geven aan het model dat het beste bij zijn inrichting past.

Nu nog zien hoe ik die schakelaar tot bij hem in Egypte krijg, want die versturen per Email of SMS gaat (nog) niet.

Vandaag blijft het overwegend grijs en nevelig. Bij tussenpozen kan er steeds wat lichte regen of motregen vallen. In de Ardennen valt er vooral vanochtend vroeg nog lokale (smeltende) sneeuw en hier en daar aanvriezende regen. De maxima schommelen tussen 1 en 3 graden in de Ardennen en tussen 5 en 10 graden elders.
Volgende nacht verwachten we steeds veel wolken waaruit nog wat lichte regen of motregen kan vallen en op de hoogten wat winterse neerslag. Het is nevelig of lokaal mistig. De minima situeren zich tussen 1 graad in de Hoge Venen en 6 graden over het westen.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.