Dinsdag, 1 maart 2011

Heb gisteren eindelijk de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt voor mijn schouder operatie. Dat kan al over twee weken, dus dat ging vlugger dan ik dacht. Maar eerst komen we hier meer en meer in Carnavalsstemming, op de Duitse TV zijn er zowat elke avond Carnavalszittingen die worden uitgezonden, en wie een beetje de Duitse politiek volgt zal begrijpen dat de Büttenredner heel veel te vertellen hebben.

En tussendoor heeft Brigitte opnieuw een puzzle klaar weten te stomen…

Carnaval zou overigens vrij droog verlopen, dus dit jaar geen sneeuw, maar waarschijnlijk veel zon en dus overdag best aardige temperaturen.

het weerbericht voor vandaag

Het blijft het zo goed als droog met eerst grijs weer. In de loop van de dag kan de zon af en toe doorkomen en bezuiden Samber en Maas zijn brede opklaringen mogelijk. De maxima schommelen tussen 5 graden in het westen en 9 graden in het zuiden waar de zon schijnt. Vannacht blijft het droog met nog veel wolken, behalve in het zuiden. en komen er geleidelijk brede opklaringen het land binnen vanaf het oosten, maar zeker in het westen kan het lang grijs blijven.
Minima tussen -4 graden in de Hoge Venen en 2 graden aan zee.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

5 reacties

  1. Zal hopelijk wel best meevallen.
    En in de buurt heb je Lode en Steffy die je leed kunnen verzachten.
    Vooral , nu de lente zich aanbiedt (bij ons staan (veel te vroeg ??) de narcissen in bloei, geen sneeuw meer ruimen, maar dan gaat het gras weer groeien….
    Als je de foto’s van Ron op FB bekijkt, dan is de lente toch wel heel nabij.
    Hou je taai

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.