Vrijdag, 4 maart 2011

Opnieuw een droge en zonnige dag in het verschiet, de Carnavalisten zullen er hun plezier aan beleven.

De vakbonden leggen weer veel bedrijven plat vandaag, ze willen een lang weekend hebben vanwege de Carnaval, beweren boze tongen. Ongelooflijk hoe deze mensen (de vakbonden dus, niet de boze tongen) de socialistische gedachte om zeep helpen.
Het is ondertussen net zo’n zootje als onze politici, denken ook alleen maar aan hun eigen belang, zakken vullen dus, en verweigeren elke compromis. Binnenkort ook bij ons toestanden zoals in Noord Afrika?

Iedereen toch maar een prettig weekend en de Carnavalisten veel plezier!

Hierbeneden nog een interessante video over “The Big Apple”… New York

het weerbericht voor vandaag

Vandaag is het opnieuw zonnig. De maxima variëren van 5 tot lokaal 8 graden. De noordoostenwind waait minder sterk dan op donderdag en is zwak tot matig. Vannacht wordt het op de meeste plaatsen geleidelijk aan bewolkt vanaf het noorden, behalve in het zuiden. Het blijft wel droog. De minima schommelen tussen -6 en 0 graden.
De wind waait zwak, aan zee zwak tot matig, uit noordoostelijke richtingen.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

Eén reactie

  1. De gijzeleling van de werkende mens..zie naar de foto reportage op http://www.gva.be Enkelen , onder gebruik van het nodige “tatervocht” sluiten de haven af. Waarom , en ik drink ook graag een pintje, moeten die gijzelnemers steeds met drank bevoorraad worden ? Omdat ze anders niet “mans” geoeg zijn???? Was je ook bij de gegijzelden ? Prensenteer hen de (af) rekening bij de volgende bedrijfsgeboden sociale verkiezingen van 2012. Op mijn “begeerde” stem zullen die niet moeten rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.