Carnavals Zaterdag, 5 Maart 2011

Opnieuw een stralende dag in Hoog Belgie, niet alleen is dit Caranavals weekend bijzonder laat in het voorjaar, maar belooft het ook sinds lang een zonnige Carnaval te worden zonder sneeuw of regen of storm perikelen zoals vroeger zo vaak gehad.

Geniet van het mooie weer, en van de Carnaval, als die traditie bij jullie ook gevierd wordt.
En als jullie van plan zijn naar de Oostkantons te komen, er staan nu ook snelheidscameras in Wallonië op het traject van de verkeerswisselaar Battice richting Verviers in de bochten waar 100km/uur max is.

Prettig weekend!

het weerbericht voor vandaag

Vanochtend is er kans op nevel of enkele lokale aanvriezende mistbanken. Over het uiterste zuiden en het zuidoosten blijft het vandaag meestal zonnig. Elders is het half- tot vaak zwaarbewolkt. Het blijft overwegend droog. De maxima schommelen in de meeste streken tussen 4 en 6 graden maar in Belgisch Lotharingen klimt het kwik tot ongeveer 9 graden. De wind waait zwak tot matig uit noordoost.
Volgende nacht blijft het droog met opklaringen en wolken. De minima liggen tussen -5 graden in de Hoge Venen en +1 graad aan zee.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

Eén reactie

  1. Zo gaan we toch tot een éénheid geraken…..en keert men in het zuiden van het land ook terug in de tijd van de “struikroverij”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.