Donderdag, 10 maart 2011

Oeioei, het verval gaat verder… gisteren was Aswoensdag, en ik heb dus echt wel boete gedaan…

Het is mij gelukt om gisteren bij mijn tandarts in St Vith binnen te springen zonder een afspraak te hebben, en 10 minuten later zat ik in zijn stoel (dankzij 3 kindjes die hun tandjes goed gepoetst hadden en dus snel klaar waren, waardoor ik “tussendoor” aan de beurt kon komen).
25 minuten later ging ik buiten, met 2 tanden minder….

Het was dus echt wel nodig…

Ik heb er dus nu nog maar 6 in mijn boven- en 10 in mijn onderkaak. Wordt dus tijd om nog eens mijn prothese te laten aanpassen. Maar daarvoor zal ik een regulaire afspraak moeten maken, en dan kan het wel een half jaar duren voor ik aan de beurt ben…

Positief blijven: ik sta dus voorlopig steeds minder vaak met mijn mond vol tanden…

het weerbericht voor vandaag

Vandaag wordt het zwaarbewolkt en winderig. Stilaan kan er af en toe lichte regen of motregen vallen. Op het einde van de dag is een buitje mogelijk in het noorden van het land. Maxima van 5 tot 11 graden. De wind wordt vrij krachtig, aan zee krachtig met rukwinden van 50 tot 75 km/h.
Deze nacht blijft het meestal bewolkt met af en toe kans op wat lichte regen of motregen en in het noorden kans op een bui. Later komen er meer opklaringen in het noordwesten.
Minima tussen 2 en 6 graden. De wind neemt geleidelijk in kracht af.

Geplaatst in Vals gebit?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.