Zaterdag, 12 maart 2011

Vandaag vieren we een feestje…

het weerbericht voor vandaag

Vandaag wordt het zacht met zon en hoge bewolking. Op het einde van de dag neemt vanaf de Franse grens de bewolking toe bij het naderen van een storing.De maxima schommelen tussen 10 graden in de Hoge Ardennen en lokaal 15 graden in de Kempen. Er waait een matige wind uit zuidelijke richtingen.
Volgende nacht wordt het overal zwaarbewolkt en valt er vanaf de Franse grens (wat) regen. De zachte minima schommelen tussen 4 graden op de Ardense hoogten en 8 graden in Vlaanderen. De wind is matig uit zuidelijke richtingen.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.