Maandag, 14 maart 2011

Regenachtig weertje vanochtend…

Ik moet vandaag en morgen mijn lijstje afpunten met dingen die ik nog wil doen voordat ik overmorgen aan de rechter schouder geopereerd wordt. Want na die operatie zijn er een aantal zaken die ik een paar weken niet zal kunnen doen, zoals autorijden of aan de computer werken.

Deze blog zal vanaf woensdag dus ook voor onbepaalde tijd stil liggen.

Maar onze webcams blijven in ieder geval aktief!

het weerbericht voor vandaag

Vandaag is het eerst grijs en nevelig met plaatselijk nog kans op wat motregen. ’s Namiddags wordt het droog met geleidelijk enkele opklaringen. Een lokale bui deze namiddag is niet uitgesloten. Maxima rond 14 graden.
Vannacht blijft het droog met brede opklaringen en vorming van nevel of mist. In het noorden van het land kunnen lage wolkenvelden opnieuw binnendringen vanuit Nederland. Minima van 3 of 6 graden.
De wind waait zwak tot matig uit noordoost tot oost.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

4 reacties

 1. Beste Hubert,

  Dat we uw dagelijkse goeie morgen gaan missen is één zaak maar wat we de evolutie van uw revalidatie niet gaan weten is iets anders natuurlijk.

  In elk geval snel herstel toegewenst en misschien zien we u wel eens in het zonnetje zitten vermits het nu toch goe weer gaat worden hé.

  Erwin

 2. Hallo Hubert,

  ik wens je via deze weg veeeeeel beterschap toe! Laat je na je operatie door je vrouwtje Brigitte maar goed in de watten leggen ;-)zodat die schouderpijn van jou voorgoed verleden tijd mag zijn.
  Hopelijk mag je snel weer op je pc werken en kan je jouw blog weer verderzetten want ik zal het missen….

  Bye, en tot gauw!!
  Veronique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.