Zondag, 27 maart 2011

update schouderoperatie Hubert:
Morgen maandag mogen de hechtingen van de 4 “boorgaten” er waarschijnlijk uit.

Maar de arm moet nog altijd in een draagband geïmmobiliseerd blijven.

3-4 keer week wordt de arm dan door de kinesist getraind.

Brigitte heeft natuurlijk haar handen vol aan Hubert, maar vind toch ook nog wat tijd voor een nieuwe Ravensburger puzzle, dit keer een 2000-er:

Geplaatst in Winter 2010-2011.

4 reacties

 1. Hallo Hubert,

  Aan ’t sukkelen? met veel pijn …
  Heb ik enkele jaren geleden laten opereren … mijn kwaal was niet zo erg … Nu na 4 jaar heb ik nog steeds last van de geopereerde schouder. Fiets ik en moet ik aan mijn stuur trekken om berg op te geraken heb ik daarna pijn. Ga ik wandelen en gebruik ik mijn wandelstokken, heb ik last in de geopereerde schouder. Heb ik mijn kleinkind even gedragen heb ik last … De andere schouder deed ook pijn en zou ik een half jaar later laten opereren. Dat is er niet van gekomen omdat ik met de zware medicatie na mijn operatie geen last meer had in mijn rechterschouder en nu nog steeds niet!
  Afin maar jij hebt niet anders meer gekund waarschijnlijk van de pijn … en een afgescheurde spier is pijnlijk en ook waardeloos waarschijnlijk …
  Ik wens je heel veel beterschap en als we in de buurt komen springen we zeker binnen …
  groetjes
  Marlies en Ron

 2. Dat noemen ze nu eens “iemand een riem onder het hart steken” zie.

  Mijn neef onderging een gelijkaardige ingreep, had in het begin zelfs een pijnpomp nodig, maar voelt nu, drie maand later, helemaal niets meer …

  Allez, de beterschap Hubert, en mischien kun je bij wijze van kinesitherapie je blog binnenkort hervatten ?

 3. Hallo Hubert en Brigitte,

  Hopelijk gaat het ondertussen een heel stuk beter met je schouder! We wensen je spoedige beterschap zonder pijn en een volledige terugkeer naar de normale werking van je arm. Misschien kun je gebruik maken van je verplichte rust om eens iets te doen dat je anders nooit zou doen: een boek dat je ooit wel eens zou lezen, een film die je ooit wel eens zou bekijken, een muziekstuk waar je lang en rustig kunt naar luisteren of een ander ooit-wel-eens-iets waar je blij van wordt (en waardoor je schouder zich wat minder schuldig gaat voelen).

  Luc en Mia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.